Sivut

torstai 1. helmikuuta 2018

Tammikuun 5 suosituinta tuotetta

Heippa!

Kurkataas tänään vähän tammikuun yhteenvetoa kaupasta suosikkituotteiden osalta.
Puhdasta ja hyväntuoksuista tuntuisi olevan nämä tammikuun jutut!

Hauska ihan ajatuksella eritellä tuotteet toisistaan ihan vain raporttia tuijotellen. Myynti on kuitenkin todella tasaista tiettyjen segmenttien tuotteiden kesken, joten arkena noita jotain yhden ja kahden kappaleen eroja myynnissä ei kyllä huomaa.

Tämäkään tilasto ei ole täysin vedenpitävä, mutta ei anneta sen häiritä. Kaikkia tuotteita ei ole ollut varastossakaan koko kuukautta, ja itseasiassa moni näistä on ollut myynnissä vain puolet kuukaudesta. 

Mitkä tuotteet sitten olivat tammikuun top 5?



 1. Saaren Taika pyykkietikka Ruusu
Vaikka Ruusu on uutuus joka saapui vasta liki kuun puolivälissä, ehti se silti kiilata itsensä kuukauden suosituimmaksi. Ja onhan se nyt ihanan tuoksuinen, kukkiva ruusutarha! Tuoksu tulee aidoista 100% luonnollisista eteerisistä öljyistä, ja sen huomaa. Aito!





 2. Saaren Taika pyykkietikka Baby Powder
Baby Powder taisi pitää kärkikastia silmällä jo joulukuussa, jolloin Saaren Taika-tuotteet meille tulivat. Tosi kiva, mieto ja pehmeä tuoksu. Tätä käyttää mielellään myös äitini, joka reagoi tuoksuihin todella herkästi. Eteerinen öljy miedosti tuoksuvana sopii useimmille tuoksuherkemmillekin. Tämä "hävisi" ruusun tuoksulle niinkin hurjasti, kuin yhdellä pullolla, haha!






 3. Hilgé pyykkietikat

Hilgén pyykkietikat ne vaan yllättää joka kerta kun niitä erä tulee. Näitä myytiin tammikuussa tismalleen samat määrät kaikkia, ja tälläkin hetkellä kolme tuoksua myyty loppuun varastosta. Onneksi luultavasti jo maanantaina tulee lisää, saa taas täyttää varastohyllyt kaikilla ihanilla tuoksuilla! Laventeli & Co on Hilgéistä suosituin, heti sen jälkeen tulee BomBom. 

 



 4. Saaren Taika vegaaninen, soodaton & alumiiniton deovoide Cabo Verde 

Kuukauden yllättäjä! Saaren Taika deovoiteissa yleisesti suosituin tuoksu on Tropical, mutta tammikuussa Cabo Verde vei sen tittelin. Tuoksuu miedosti teepuuöljylle ja piparmintulle. Soodaton deo sopii herkkäihoisimmillekin eikä kutita, eikä se sisällä lainkaan kroppaan kulkeutuvaa alumiinia. Erityistä plussaa deoille riittoisuudesta!




 5. Imurointipuuterit

Imurointipuutereista neljää (Cotton, Kesäsade, Sitrus, Puuvilla) myytiin kaikkia sama määrä. Imurointipuuteri tuo ripauksen luksusta siivoukseenkin, puhtaassa ja siistissä kodissa fiilis on muutenkin hyvä, mutta hyvän tuoksun kera vielä parempi! Parastahan näissä on kyky hajujen sitomiseen, tuoksu ei siis peitä mitään hajua, vaan puuteri imee hajun itseensä ja jättää kivan ja raikkaan tuoksun tilalle. Win-win! 

Onko nämä jo teille tuttuja tuotteita, löytyykö listalta omiakin lemppareita?

Vanhat suosikit pitää pintansa ja uusia tuttavuuksia nousee suosikkilistalle koko ajan. 
Jännä nähdä, miltä lista näyttää muutaman kuukauden päästä, saatika vuoden päästä tammikuulta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti