Sivut

torstai 1. marraskuuta 2018

Lokakuun suosikit

Hellurei! 
Taas on kuukausi vaihtunut ja päästään tutkailemaan kuukauden suosikkituotteita. Näillä top-listauksilla on kyllä suorastaan hämmentävän suuri suosio, joten jatketaan ehdottomasti! Nyt jaottelin näitä kahteen ryhmään niin saatte parempaa kuvaa eri ryhmien suosikeista.
Lokakuun osalta paletti meni uusiksi monellakin tapaa. Sesonki alkaa jo toden teolla ja meillä on ollut mahtavia yhteistyökuvioita. Tutustu ihmeessä esimerkiksi aivan ihaniin supermimmeihin meidän tiimissä, brändilähettiläisiin! Heidät löydät kaupan Somessa-sivulta.
Myös uutuuksia tuntuu tulevan sellaista tahtia, että varmastikaan keskenään samanlaisia top-listoja ei tule ikinä tehtyä! 

Ekosiivous top 5 


Lokakuussa on siivoiltu varsin ahkerasti! Ja mikäs sen parempaa kun siivoaminen tehokkailla mutta luonnollisilla siivousaineilla. Siivoussuihkeet ovat olleet hurjan suosittuja eikä ihme, etikkapohjainen suihke putsaa oikeasti lian kuin lian! Itse olen tällä pelastanut kylppärin lattiat hiusväristä, ihan hyvä suoritus suihkeelta kyllä :D



Pyykkipulverien suosio oli hurja jo heti alkuun, mutta lokakuussa se olikin jo ihan eri levelillä! 
Mikä on ihan loogista, pääsääntöisesti ollaan jo aika tottuneita pyykkietikan käyttäjiä, joten ihan luonnollinen jatkumo onkin siirtyä myös itse pyykinpesun puolelta luonnolliseen vaihtoehtoon. 



 

Vanilla Bean on syksyn uutuustuoksu ja se on kyllä löytänyt paikkansa. 
Pehmeä, balsamimainenkin, luonnollinen vanilja on monen mieleen, ihana tuoksu. 
Ja arvatkaas mitä? Kuulin pientä huhua, että kovasti odotettu vaniljan tuoksuinen imurointipuuteri olisi tulossa jo aivan pikapikaa, jes!





Siinä missä Makea Sitrus on super freesi joka hetken siivoustuoksu, Raikas Metsä taas tuo männyn, eukalyptuksen ja teepuun tuoksuna ihanan suomalaisen raikkaan fiiliksen kotiin.
Etenkin näin talviaikaan ihan nappituoksu!

Siivoussaippua on sellainen joka kodin must have - ja sen olette selvästi huomanneetkin. 
Väitän, että mikään muu meidän tuotteista ei ole yhtä monikäyttöinen kuin tämä saippuapala! Käytä sellaisenaan hieromalla kosteaan rättiin, raasta suihkeeksi pulloon, käytä pyykinpesussa hurjan tehokkaana tahranpoistostickinä... You name it!


Ihonhoito top 5



Mineraalisuolan voimalla tehoavat deosprayt ovat olleet itselleni yksi suurimpia syksyn yllättäjiä. 
Ne tulivat valikoimaan asiakastoiveen perusteella ja testasin näitä itsekin vasta silloin, ja kyllä, yllätyin! Kertaakaan ei ole pettänyt. Suola on vaan uskomattoman tehokas aine kun se on oikeassa muodossa ja oikeassa paikassa! 
Näitä lähti testiin myös brändilähettiläille Liinalle ja Jasulle, joilta molemmilta saatiin jatkoon-vastaus. Mahtavaa! 





Carita Cosmetiikan uudet shampoopalat ovat myös kaupan uusimpia juttuja. 
Nokkonen on luonnon tehoaine joka tasapainottaa talin eritystä ja elvyttää hiuspohjan verenkiertoa. Eli suomeksi, vähentää hiuksen rasvoittuvuutta ja huolehtii sen hyvästä kasvamisesta. Ihana uutuus!



Tarvitaanko teilläkin yleispätevä, hellävarainen koko perheen käsisaippua? Vahva suositus kahvi-saippualle! 
Saippua sisältää oikeaa jauhettua kahvia, joka poistaa tehokkaasti hajuja käsistä (keittiösaippuana siis ehdoton) ja kuorii ne likaisimmatkin kädet puhtaiksi.
Hellävaraista puhtautta ihoa kuivattamatta, erittäin onnistunut saippua!



Ja tässä toinen koko perheen mahtisaippua, sopivasti vielä jaetulla kolmospaikalla kahvi-saippuan kanssa! 
Carita Cosmetiikan suolasaippuat ovat olleet tykättyjä koko sen ajan kun niitä on meillä ollut, lokakuussa hajusteeton Naturel oli suosituin versio. 




Hajusteeton suoladeo oli myös suosittu tässä kuussa. 
Monesti tulee tehtyä postauksia koskien erilaisia tuoksuja ja monta kertaa minulta kysytäänkin, että onko hajusteettomia versioita tarjolla. Kyllä on! 
Aina kun mahdollista, valitsen valikoimaan tuoksullisten lisäksi myös hajusteettomat versiot. Tiedän, että moni teistä suosii ennemmin täysin hajusteettomia tuotteita ja teen parhaani, että niitä aina löytyy :) 





Sellainen setti oli lokakuussa teidän mieleen. Hurjaa miten äkkiä listat muuttuu!
Mitähän marraskuulta on sitten aikanaan näytettävää? Ainakin meillä on tulossa niin kivoja uutuuksia notta eihän tässä meinaa millään malttaa pitää niitä vielä piilossa, haha! 

Kaikki tuotteet löydät kaupasta www.desteco.fi tai listauksen tuotenimen linkistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti