Sivut

perjantai 30. marraskuuta 2018

Miksi suoladeosprayt on niin suosittuja?






Otsikon kysymys tupsahti mieleeni yhtenä päivänä, ja päätin pohtia sitä ihan näin blogissakin vähän. 
Salt of the Earth-mineraalisuoladeot on olleet hämmästyttävän suosittuja ja saaneet vain ilahtuneita, positiivisia käyttäjäkokemuksia! Siitä on nyt parisen kuukautta kun ne tulivat myyntiin, ja nyt alkaa selvästi uusintakierros kun silloin testiin tilatut alkavat loppua. 

Miksi näitä ylipäätään tuli meille myyntiin? Asiakastoiveesta!


Suoladeot olivat päässeet testiin asiakkaalle joka tekee fyysisesti rankkaa työtä ja pitkää päivää, ja ne oli vakuuttaneet tehollaan niin hyvin, että niitä piti saada lisää! Ja erityisplussan käytettävyydestä sai sprayna saatava pakkaus.

Kuulemma ensin epäilytti voiko nää toimia, ekotuotteet hygieniassa herättää vielä monenlaisia mielikuvia ja kukapa meistä haluaisi deon pettävän kesken työpäivän... Mutta sitten taas terveydelle paremmat valinnat kiinnostaa. 


Ja loppujenlopuksi tapasin asiakkaan, joka oli niiin ihanan innoissaan näistä ja suositteli ja osti näitä niin äidille kuin kavereillekin! ❤️



Teho näissä perustuu mineraalisuolojen tehokkaisiin antibakteerisiin ominaisuuksiin. 

Mitä muuta knoppia näistä löytyy?
  •  Alumiiniton
  • Vegaaninen, eläinkokeeton
  • Lisänä ihoa hoitavaa aloe veraa
  • Pitkäkestoinen 
  • Ei jätä valkoisia jälkiä
  • Luonnollinen

Näitä löytyy kolmea eri tuoksua naisille, yksi miehille ja tuoksuton. Spray on kätevä käyttää ja deo kuivuu nopeasti. 



Mitä eroja ollaan huomattu kaupan deoihin? 

  • Vaikka pullo tuntuu pienemmältä kuin tavalliset, nää kestää oikeasti pidempään! Meillä on Elinan kanssa molemmilla kestänyt yksi pullo jo 2kk. Hyvä hinta-laatu suhde siis. 
  • Jos urheilee paljon tai töissä on hikinen päivä, tää ei silti ala haista pahalle. Tiedättekö, kun perusdödöihin tulee sellainen vähän eltaantunut haju hikoilun seurauksena, ei haise hiki mutta ei haise kyllä hyvällekään? Nää pitää fiiliksen raikkaampana ja sitä pahaa hajua ei tule. 
  • Suoladeot on deodorantteja, ei antiperspirantteja. Siltikin ainakin itse huomaan, että pari ekaa päivää oli outo olo (hikoilenko mä, oh my...), mutta sen jälkeen fiilis on pysynyt raikkaana. Eli vaikka kuinka hippuloisin tuolla menemään, kainalot ei kastu sen enempää kuin antiperspirantillakaan. 
  • Helppo, nopea! Ja ilman ponnekaasuja, jotka joskus tekee kipeetäkin. Hellävarainen.

Suoladeoja on lähtenyt tosielämän testiin ensin brändilähettiläille Liinalle (@liinail) & Jasulle (@elamaltakaikensainblogi). Sieltä saimme molemmilta jatkoon-checkin! 

Jasu kertoi, että hän on löytänyt kaksi oikeasti toimivaa luonnonkosmetiikan dödöä, joista tää on toinen. Liinalta tuli kehut siitä, että pitää jopa salilla! 

On ihanaa kun on ympärillä tiimiä joka testaa tuotteita ja joilta saa oikeasti rehellisiä mielipiteitä, monesti sitä on kauppiaana aika itsekseen tuotteidensa keskellä. Ei voi olla kuin kiitollinen, meidän tiimi on ihan täys kymppi! <3 




Nyt myöhemmin dödöt pääsi uudestaan mielenkiintoiseen testiin, hyvinvoinnin ammattilaiselle Miisalle (@mmiisajasmiina)! Myös hänellä urheilu on päivittäinen elämäntapa ja odotinkin innolla mielipidettä. Ja kuinka ollakaan, kun tuli Black Wknd ja nää huippunaiset sai valita lempparituotteensa, Miisa valitsi nää deot! 

Meillä on siis jo aika hyvä kattaus dödöistä tosielämässä testattuna. Olen myös itse käyttänyt jo kohta yhden pullon ja ystäväni Elina osti juuri seuraavan itselleen. 

Kiinnostaako sua luonnollisemmat vaihtoehdot myös dödöihin? Tässä ainakin yksi erittäin varteenotettava vaihtoehto jolla vahvat suositukset! 

Löydät Salt of the Earth-deot kaupasta täältä. 



Seuraavaksi otankin ihan ajatuksen kanssa testiin Carita Cosmetiikan uutta valikoimaa, deovoiteita! Olen omaani käyttänytkin jo silloin tällöin ja se on toiminut oikein mainiosti. Nyt kun suoladeo on päästetty jatkoon, lähtee seuraavaksi tää voidemalli ihan jokapäiväiseen käyttöön. Kertoilen pian kuulumisia senkin osalta. 

Ihana kun luit taas näitä juttuja, palataan pian <3 
Hauskaa päivää sulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti